İNSAN önce kendine bakmalı!!

Öncelikle bu metin daha yoğun olarak kişisel blogumda paylaşmayı isteyebileceğim türden konulara değinecek ama bunları düşünmeme ortam sağlayan platformun üyeleri de buna vakıf olmalı diye düşünüyorum!!

Vakıf demişken Vakıflı'da birlikte olduğum ve bazen fikir ayrılıkları da yaşamış olsak da en azından kişisel görüşüm yeni bi iş için destek talebinde bulunmaları halinde düşünmeden yanlarında olmaya çalışacağım Caner, Emre ve tabiki Macide'ye selamlar!!

Özellikle bu üçlü çok iyi biliyorki bazen insanlar bazı meseleleri çözemeyebiliyorlar, bu sebeple bazen işleri aksıyabiliyor ve yine bu sebeple gecikmeler ve mahçubiyetler oluşabiliyor. Hatta bu mahçup olduğunuz kişiler bile bir başkasına karşı sorumlu konumdayken sıkıntı yaşayabiliyorlar, ancak bu tarz durumlarda dışardan bir GÖZ kesinlikle acımasızca hatalarını yüzüne vurup geçmeye çalışırken kendi üstüne düşenlerin de farkında olmadan hiçbir şey yokmuşçasına devam edebiliyor.

Ne mi demek istiyorum, özellikle Caner olmak üzere Vakıflı ekibi çok iyi biliyorki, eksik kasetle, kabloyla, montaj bilgisayarıyla gerçekten de iyi olduğuna inandığımız şeyler yapıldı Vakıflı'da ama biz bir şekilde bu eksikleri çözerken bu eksiklerin bazılarından sorumlu olan kişiler bu sorumluluklarını çook uzunca bi süre geciktirip sonra da dönüp bize "Projeyi ne zaman bitireceksiniz?İnsanlar sizi bekliyor!" demeyi becerebildi. Ama kendi çalışmaları her türlü imkan ve olanak dahilinde bile planlanan süre içerisinde yetişmedi.

Bugün 10.08.2010- Projeyi ne zaman teslim edeceksiniz? Temmuz 2010 geçti. :)



Yeterince dertliyim:)Ama dünya yansa içinde evim var demem artık!!

Hiç yorum yok: