Amerika'ya Gidiyoruuz

Ooo Amerika!! Ne zamandır hep hakkında konuştuğumuz, o koskoca 15 gün boyunca neler neler yapabileceğimiz, Dünya'nın bi ucu Amerika! Bambaşka insanlar, tanımadığımız ailelerin yanında kalmak.. Hepsi inanılmaz heycan verici:)) Tabi öğrendiklerimiz Amerika'yla sınırlı değil bunu başından beri hep düşünüyorum. Ama orada yaşayacaklarımız da eminim muhteşem olacak. Özellike bu ekiple, film konusunda orada bulunmak..

Hep gerçek dışıymış ve yine benim büyüyünce yapmak istedeğim hayallerimmiş gibi geliyor:)) Vee bir bakıyorum kii yaklaşık 20 gün sonra gerçekleşecek. Kimbilir nelerle karşılacağım, kim bilir kimlerle tanışıp yine neler öğreneceğim.

Turkish Night'da koparız:) State University of New York at Fredonia'nın onlarca defa girdiğim internet sitesinde fotoğraflarını gördüğüm bölüm başkanı Ted Schwalbe ile tanışırız belki:))) Vee katılacağımız festivaller, biricik filmlerimizin son hali :))
Kazandığım bu Amerika eğitimini sonuna kadar en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum tabi ki.. Amaa, zaman yavaş yavaş ilerlesin ki, tadını iyice çıkartayım..

Hiç yorum yok: