Sinema

Akşam üstü karanlığında kadınla uzun bir sohbetten sonra, adam, havanın karanlığı eve iyice dolmaya başladığı için masa lambasını yakma ihtiyacı duyar ve düğmeye basar. "Pıt" diye ampül patlar. Adam masa lambasının ampulünü çıkarır, ardından odanın ampülünü çıkarır ve masa lambasına takar. Etrafın bir anda aydınlanmasıyla, kadınla birlikte aynı anda gözlerimiz kamaşır, ta ki adam lambanın üzerine abajuru takana kadar. (Kırmızı/58:10 - 60:30)

Ya da;

Babanız ölmüştür, işten atılmışınızdır, sevgiliniz sizi aldatıyordur, " keşke bunların hiç biri yaşanmamış olsaydı" dersiniz ve ışıklar yanar, jenerik akmaya başlar, hiç biri yaşanmamıştır artık.

2 yorum:

Recep Küçük dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Recep Küçük dedi ki...

ya da dışarıda akıp giden gri gürültüye hunharca evinizde mayhoş bir sıcaklıkla yudumladığınız sıcak şarabın verdiği umarsız bir duyguya yakalanırsınız.Gece sonunda koleksiyonunu yaptığınız o ünlü marka Fransız şişelerine bir arkadaş daha göndermenin huzuruyla salondan, odanıza giden en kısa yolu seçerek yalpalı adımlarla ilerleyersiniz. Sırtınızı yatağa, kafanızı yastığa verdiğinizde günün bütün ağırlığı yerini fütursuz bir hafifliğe bırakmıştır artık.